tiistai 27. joulukuuta 2016

.Ideoita keräilemässä.Hyvää joulujälkeistä aikaa itse kullekin. Meillä joulu meni rennosti, oman perheen kesken kotona. Alla oli 7 päivän työputki ja puhti melko pois aattona. Nyt kun joulu on juhlittu, niin tekee mieli taas miettiä vähän sisustusjuttujakin. Palasin välipäiviksi töihin, mutta tässä välissä voi kaikenlaista suunnitella. 

 Kuvat Homely
 
Nämä vähän huonolaatuiset kuvat ovat yksityisasunnosta, jossa on mielestäni kivasti laitettu sohvan taakse hyllykkö ja sinne kerätty asetelmia. Jotain tämän suuntaista haluaisin meillekin. Lisäksi tuo katosta tuleva valo olisi kiva toteuttaa toiseen päähän olohuonetta, koska nyt puuttuu katosta tuleva valaistus, jonka alla voisi vaikka lueskella. Toiset inspis kuvat ovat yhdestä Kreetalla sijaitsevasta hotellista. Sisustus on minimaalinen, värit erittäin vähissä, mutta minusta näissä huoneissa on kiva tunnelma. Ja nuo roikkuvat valot ovat aika metkat. Jonkulainen penkki olisi kiva saada sängyn päähän, johon saisi heittää päiväpeiton yöksi. Olen koettanut miehelle ehdotella lomamatkaa kesäksi. Kuulemma pitäisi laittaa pihaa. Arg. No jos niikseen tulee, niin voisin haluta uima-altaan sitten omalle pihalle. Saisi sitten nauttia kesästä ihan omassa kotona vaan ja heilutella yli lentäville lentokoneille. Että rivien välistä voitte lukea, ei hyvä idea yhtään laittaa kaikki rahat multakasoihin. Ei kiva. 

Mutta mukavaa lomaa teille ketkä lomailette juurikin nyt. Ja hauskaa loppuvuotta. Taas kerran mietin tämän blogin jatkoa. Käykö täällä kukaan. Jätä viestiä, pliis. Tuntuu niin tyhmältä jutella täällä itsekseen. Mitä kuuluu? Oletko lomalla, mitä olet löytänyt alennusmyynneistä. Kerro jotain.


SHARE:

10 kommenttia

 1. Kauniita kuvia, ihana selkeitä sisustuksia.
  Kyllä minä täällä säännöllisen epäsäännöllisesti pyörin. Nyt joululomalla on ollut taas aikaa ja inspistä istahtaa koneen ääreen kotonakin niin omakin blogi päivittyi pitkästä aikaa. Kännykällä selaillessa en jaksa kommentoida,sorry. ;)
  Iloista loppuvuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina. Kiva kun pyörit. Olen tosi laiska kommentoija itse, mutta yritän parhaani. Lomalla on aikaa tehdä kaikkea kivaa. Nauti.

   Poista
 2. Kukkuluuruu! Täällä käyn aina säännöllisesti lukemassa. Kauniita kuvia taas <3 Lomaa ei ole ja työt loppuu nyt heti vuoden alussa. Jotain uutta tarvis keksiä.. Miksihän sitä isona ryhtyisi. Alennusmyynteihin ei tässä tilanteessa viitsi, se kyllä vähän harmittaa... Joulu oli oikein mukava ja rentouttava:) ihanaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos. Toivottavasti löytyy jotain, mutta nythän on hyvä hetki vetää henkeä pitkän raksaprojektin lopuksi. Tulen visiitille blogiisi.

   Poista
 3. Kauniita kuvia. Olisi kiva jos kuvaisit teillä sisällä tai ulkona. Varmaan oli hyvä levätä tuollaisen työputken jälkeen. Itse lepäilen välipäivät. Millaiset pihasuunnitelmat teillä on? -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu yritän parhaani. Ongelma on vain se etten ole koskaan valoisaan aikaan kotona ja lapset sotkevat paikkoja sitä mukaa mitä minä siivoan. Mutta koetan saada jotain aikaiseksi. Pihasuunnitelmia ei oikeastaan tällä hetkellä ole kuin paperilla. Jospa keväämmällä saisi puhtia siihen kerättyä. Nyt on puhti sen suhteen ihan 0.

   Poista
 4. Kyllä minäkin täällä pyörin! Joskus tai enimmäkseen tahdon vain selailla eikä huvita kommentoida. Harmittaa bloggaajan puolesta jos näyttää siltä ettei porukkaa käy sivuilla.

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen ymmärtää ettei jaksa aina kommentoida, mutta jos kukaan ei koskaan kommentoi mitään, niin tulee vain semmoinen olo itselleni että lopettaa koko homman. Kyllä täällä väkeä käy, mutta kommentoijia on vähänlaisesti. ja ihan omaakin syytäni tämä on, koskapa olen itsekin liian laiska kommentoimaan muiden blogeihin. Kiva kun käy ja jätät merkkiä. Olet Metsolan Riikka?

   Poista
 5. Käyn, tykkään ja toivon että jatkuu :) Pidän inspiroivista kuvista ja nostoista sekä teksteistäsi. En ole niinkään kiinnostunut "Katso olohuoneen pöydällä risuharsokukkaoliivinoksa-asetelmat osa 427" -asioista...
  Ihanaa uutta vuotta 2017 toivotellen Harmajan hartiapankkirakentaja Itä-Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mahtavaa, en olekaan täällä yksikseni. Hienoa että olette kaikki siellä. Kirjoittelen vielä ennen vuoden vaihtumista mietteitäni sisustusbloggaamisesta ja siitä miten itse olen muuttunut parin viime vuoden aikana. Hei, kiitos ja samoin sinulle !

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig