sunnuntai 22. tammikuuta 2017

.Sisustus kuulumisia.
Sisustusrintamalla olemme sisustelleet tyttären huonetta. Minulla on kuvauskielto huoneeseen ja kunnioitan tuota kieltoa. Ostimme Ikeasta tänään uuden työtuolin tytön huoneeseen ja uuden kattovalon. Niitä pääsee kurkkimaan tekstin linkeistä. Työtuoli on niin uusi, ettei sitä ole vielä suomen Ikean katalookissa ole. Valaisimen kanssa meinasi itku päästä kun avasin pakettia. Noin tsiljoona osaa, kaikki erikseen pikkuisissa muoveissa, mutta lopulta lamppu koottiin vajaassa vartissa. Hyvä me. Eli kun on kuvauskielto, niin kuvaan sitten tulppaanikimppua sen sijaan.Tämä rakeinen räpsy on aamulla otettu, jolloin oli paljon valoa. On kiva olla päivisin kotona, kun oma koti näyttää ihan erilaiselta, kuin illan hämärässä.


Tässä on lempiasetelmani tällä hetkellä. Lemppari lipastoni päällä on pieni asetelma, jonka olen tehnyt Anno peilin päälle.

Olemme myös yrittäneet ratkaista sohvapähkinää. Tuo aihe ei ratkea kyllä ikinä. Kiersimme jopa liikkeissä, mutta emme löytäneet sitä oikeaa vieläkään. Etsintä jatkukoon. Selailen innokkaana blogeja, sen täydellisen löytämisen toivossa. 

Mukavaa uutta viikkoa, just sulle.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia teiltä. Mä niin potin näkeväni tyttären huoneesi, mutta lupauksia pitää kunnioittaa, niin se on. Ihanaa alkavaa viikkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu niin pitää. Ehkä jotain kulmaa voisin vilauttaa, se tuoli on nimittäin tosi kiva.

   Poista
 2. ihania kuvia, kukkia ja tuo asetelma! mukavaa sunnuntaita sinne :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig