tiistai 24. tammikuuta 2017

.Työpisteen suunnittelua.

Haeskelen ideoita meidän makuuhuoneen työpisteen sisustamiseksi. Makuuhuonetta ei olla ehditty sen kummemmin sisustaa.  Yhdellä seinällä on männynväristä Lundiaa, työpöydän laatikoston virkaa tekee ikivanha vaaleanvihreä Muurame ja työpöytänä on tytön huoneen Ikea pöytä. Oikeastaan kaikki menee tästä työpisteestä vaihtoon paitsi Alias Rolling frame työtuoli ja Muuton valaisin. Uudet patjat ovat ostoslistalla. Olisi pakko laittaa deadline, muuten hommat jäävät venymään, eikä niistä tule valmista. Onneksi oman kodin ei ole niin väliä, pystymme elämään tässä sekametelihuoneessa, mutta haaveilen näistä alla olevista...  Budjetti ei ole kovin iso, koska säästämme rahaa sohvaan. Mies lupasi vapaat kädet, koskapa hän saa ruuvata tv:n meidän makuuhuoneen seinään.Sitä ei nimittäin pitänyt siihen ikinään tulla.


Kuva // Lundia

Lundiaa meillä olisi jo valmiina. Ostin 20 vuotta sitten kaksi hyllykköä  opiskelija-asuntooni ja minulla olikin tuollainen työpiste pitkään. Tämä näyttää aika raikkaalta tässä Lundian kuvassa.

Kuva // Coco lapine

Työtuoli kuvassa on Eamesin Aluminium josta haaveilin pitkään, mutta osoittautui liian kalliiksi. Tyydyin Alias rolling frame työtuoliin, joka oli kyllä todella hyvä ostos. Muuton valo ei ole mikään paras mahdollinen työvalo, mutta kaunis katsella. Yksi vaihtoehto nurkkaukselle voisi olla tuollainen seinäkiskoilla oleva pieni työpiste ja pari hyllyä sen päälle ja laatikosto kokonaan pois, mutta mihin piilottaa tulostin?Jollakin tavalla nuo seinäkiskot eivät kuitenkaan inspiroi koskapa seinään joutuu poraamaan sen sata reikää.

Kuva // Sisustusblogi

Meiltä löytyis jo tuollainen laatikosto ja String pocket nyt toimii missä vaan. Aika pienellä rahallisella panostuksella saisi kevyehkön näköisen nurkkauksen aikaan.

Minkä sinä näistä ottaisit? Ideoita? 


SHARE:

2 kommenttia

 1. Lundia päivitettynä tähän päivään, eli valkoisena. String pocketista en oikein ole koskaan perustanut, kun sitä näkee aika monissa kuvissakin (lue: lisännyt ärsytyskynnystäni) ja kiskosysteemi on out juuri niiden ruuvattavien juttujen takia.

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen samalla linjalla. Meillä on valkoinen matala taso huoneessa ja valkoiset laatikostot yöpöytinä, ehkä valkoinen toimisi petroolin väristen seinien kanssakin. Yhtään turhaa ruuvin reikää en halua seinään kiinnittää.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig