perjantai 24. helmikuuta 2017

.Blue notes.

 

 

Löysin Elle Decorationin sivuilta näitä kauniita kuvia. Kaksi ylimmäistä ovat House of beatniks bloggaajan kodista Alvhem kiinteistövälitysfirman sivuilta. Alvhemin sivuilta löytyy juttu tästä naisesta, joka on taitava kuvaaja ja stylisti. 

Paikallisella kirpparilla juurikin näin tuollaisen samanlaisen pöydän parillakympillä. Olen päättänyt, että yhtäkään pöytää tai tuolia en meille hanki, koska minulla on taipumusta keräillä kaikenlaista, mistä kaikki perheenjäsenet eivät innostu samalla tavalla. Nyt kuulen jo mitä mies sanoisi kun ehdottaisin uuden sohvapöydän hankkimista. En edes ehdota. Ja meillähän on jo oikein kivat sohvapöydät. Seinällä oleva lamppu on myöskin sellainen minkä haluaisin, keittiöön. Täytyy vähän säästää tuota varten. 

Pyöreä peili sohvan päälle on myös ostoslistalla. Tauluja voisin nakutella seinät täyteen, jos meillä ei olisi niin kamala kammo seiniin tulevia naulanreikiä kohtaan. Toki ne on helppo kitata piiloon, tai siis ei ole. Kamala homma, mutta toisten kodeissa kiva katsella näitä seiniä. Olen kuullut toimivista taulukoukuista jotka laitetaan tarralla seinään kiinni. Toimiikohan ne oikeasti?Samettiset paksut verhot ovat Westelmiltä.
Ja sitten viimeisenä tämä sininen keittiö. Kun valkoinen köökki alkaa kyllästyttää minulla on briljantti idea maalata se ja laittaa uudet vetimet. Jippii, keittiömme on vain puoli vuotta vanha, joten sen aika ei ole ihan vielä. Kaunis tuo seinälaatta, muuten. Kiva idea tuo hylly laatan päällä. 

Jään nyt lomalle, kokonaiseksi viideksi päiväksi. Tarkoitus olisi rentoutua, mutta minulle se tarkoittaa kaikenlaista puuhastelua. Ajattelin  tarttua Mekkotehdas kirjaan ja ommella pari mekkoa kankaista, jotka ovat olleet kaapissa, no, aika kauan. Ja vihdoinkin päivitän blogipohjan.

Mukavaa viikonloppua ja lomaa heille kellä sitä on.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig