maanantai 20. helmikuuta 2017

.Kolme inspiroivaa olohuonetta.Onpas houkuttelevan näköinen nahkasohva. Tuo oikein kutsuu istumaan ja löhöämään. Tässä kuvassa on kaikki. Ihana. Myös tuo taulu, joka ei taatusti ole kaikkien mieleen. Minusta se on kaunis.

 // Bolig
 Entäs tämä söpöliini sitten. Ihana tämäkin. Tästä kuvasta tulee mieleen Pariisi. Tämän kuvan on pakko olla sieltä. Tämmöinenkin sisustus passais mulle oikein hyvin. Kattolamppu on kamala, sitä en kyllä huolisi. Mutta sekin menee, kun kaikki muu on niin kaunista.


Tässä sohvassa parasta on puu ja sen näkyvyys. Harvemmin onnistutaan tekemään puurunkoinen sohva joka olisi sekä toimiva että kaunis.Tämä sohva tuleekin oikeuksiinsa parhaiten tilassa jossa takaosa on näkyvissä, muuten sen kauneus jää piiloon. Kaunis sohva ja ihana väri.
 
Sain muuten aivan ihanan sähköpostin tänään, joka pelasti päivän. Saan julkaista luvalla jutun Australialaisen, suomalaisia sukujuuria omaavan, Sisälla interior design toimiston Laurenista, joka vastasi kysymyksiini sähköpostitse. Juttu tulee ulos pikapuoliin. Lauren on tosi symppis tyyppi. Hänellä on ihana tyyli piirtää sisustussuunnitelmia käsin, näette pian miten.

I had an email today which saved my day. I have a permission to tell you a little about Lauren, woman behind Sisällä interior design agency in Melbourne Australia. She has Finnish roots and she makes miracles with interior designing and sketching.

Kivaa viikkoa // Have a nice week everyone
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig