maanantai 22. toukokuuta 2017

.Ei mikään tavallinen rautakauppa.


Sain kutsun bloggajatapaamiseen Tampereen Nekalassa sijaitsevaan Rauta-Otraan Emilia ja Mikko Takamäen kutsumina. Rauta-Otrassa vietettiin sisustajapäiviä viime lauantaina. Siitä perinteisestä naula ja vasara rautakaupasta heidät erottaa monipuolinen sisustusvalikoima, joka on kauniisti laitettu esille toiseen kerrokseen. Cello Home and Season on uusi k-rautojen myymä mallisto, jonka löydät siis Rauta-otrasta

Rauta-otran yläkerta on uudistunut edukseen viime vuosina. Se on parin viime vuoden aikana muuttunut entistä sisustuspainotteisemmaksi ja selkeämmäksi.

 Valikoimasta löytyy Cello tuotteita ja myös muita tuotemerkkejä, mm Harlow and greyn kertakäyttöastioita löytyy kattava valikoima. Alakerrasta löytyy kattava tapetti ja mattovalikoima, joista uutuutena mainittakoon Svaneforsin matot ja Sandud Ivana Helsinki tapetit.

Ulkovalaisimia tarvitsemme omaan pihaamme vielä syksyn aikana, ja tulemme näissä asioissa tekemään visiitin Rauta-otraan.


Myös pehmeämpää valoa on tarjolla, nuo Airamin led setit ovat aika kivat.Uutuutena valikoimissa on Harlow & Greyn kattaustuotteet. Aika tyylikkäät, vai mitä? Päihittävät valkoiset peruskertikset mennen tullen, eivätkä hinnatkaan paljon olleet, vinkkinä kevään juhliin. Meille oli katettu maittava kotiruokalounas näillä astioilla. Yläkerrastahan löytyy Tiinan kotiruoka lounaspiste Cafe otra, jos nälkä yllättää.

Tuotteita voi myös tilata Somianan verkkokaupasta jos Tampereelle on turhan pitkä matka.
Luovan sisustuspaneeliseinää  toistaiseksi jälleenmyy Pirkanmaalla vain Rauta-Otra Tampereella. Seinäke esiteltiin viime syksyn Habitare messuilla ja se sai hyvän vastaanoton. Meille tätä seinäkettä esitteli Kati Pesonen.

Oli kiva päivä ja varmasti poikkean toistekin kesän aikana.

Yhteistyössä K-rauta otra

Kiitos Emilia ja Mikko mukavasta päivästäSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig