lauantai 29. heinäkuuta 2017

.Viikonlopun tunnelmia.Pojat lähtivät särkänniemeen ja me tytöt jäimme kotiin. Ajattelimme viettää laiskan päivänä kotona. Tai no, itseni tuntien en osaa vain olla. Varasin kirpparipöydän ja lajittelen parhaillaan kahden metrin lehtikasaa, josta koitan raakata pois puolet, auts. Sisustuslehdet ovat heikkouteni. 


Tämä senkki on peruja lapsuudenkodistani ja kun aloimme rakentaa päätin että haluan sen meille tänne. Kotikotini on tällä hetkellä vuokralla ja tyhjensimme sen viime syksynä melkein kaikesta. Tuosta ylälaatikosta isä antoi lompakostaan rahaa, kun lähdin viikonloppuna humputtelemaan. Vasen kaappi oli äidin puoli ja oikea isän puoli. Ensimmäiseen omaan kotiin uutena ostettu ja tuolla on minulle aivan järjetön tunnearvo. 


Kirppari löytöjä. Olen koettanut nyt laittaa enemmän tavaraa poispäin kuin sisään, joten asetelmat ei kovin taajaan vaihdu.Säilytän parhaimmat ja luovun turhasta. Kun siivosin kahta asuntoa tyhjäksi samaan aikaan, tavaran merkitys korostui itselleni ja tein tietoisen päätöksen luopua turhasta tavarasta. Sitä vain riittää edelleen. Konmaria tai ei niin vähentäminen on itselleni nyt tärkeämpää kuin uuden ostaminen.


Nämäkin kaikki kirppari löytöjä, niitä uusimpia.

Makuuhuoneeseemme avautuva näkymä olohuoneen puolelta. Itse tykkään makuuhuoneemme "pimeydestä", luonnonvaloa sinne tulee aika vähän, mitä asettaa haasteensa kuvaamiselle.


Tämänkin tilan sisustaminen on edelleen kesken, mutta toisaalta nautin keskeneräisyydestä ja sen luomista mahdollisuuksista. ihan ensimmäisenä meidän tarvitsisi ostaa uudet runkopatjat. 

Mitä patjoja suosittelet?

 Haluamme erilliset runkopatjat paksuilla petareilla.

Hyvää viikonloppua murut.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihanan värinen seinä teidän makkarissa! Tuo senkki on upee ja varmasti tärkeä sulle ❤ Patjoista en osaa sanoa, kun meillä on liian kova ja mun selkä ei tykkää siitä... Ihanaa elokuista viikkoa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, seinän väristä väännettiin aika kauan, mutta ollaan siihen tyytyväisiä. Kuin myös sinne.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig