lauantai 20. tammikuuta 2018

.Tadaa - Siinä se nyt on, meidän uusi sohva.


Jotkut lukijoistani, ketkä täällä ovat käyneet kurkkimassa saattavat muistaa sohvatuskailuni. Sitä on jatkunut todella kauan, ja hermostuin jo itsekin päättämättömyyteeni.  Meillä oli ikivanha sohva, jossa oli harmaa huppu päällä odottamassa parempia aikoja. Kypsyttelin ostosta myös täällä blogissa tässä postauksessa.Niitä parempia rahallisia aikoja odotettiin veronpalautuksiin asti. Sitten päätin että nyt vanha sohva saa lähdöt ja eräällä työmatkalla kaappasin tuon Ikean söderhamnin kotiin. Jostain syystä päätin että haen sohvan kaupasta yksin, joo-o siis yksin kannoin sohvan Ikeasta ulos ja kasasin täällä kotona. Minulla oli ajatus että tuon 50 kilon kapistus olisi kevyt kantaa. No, olihan se, mutta paketista oli tehty melkoisen iso. Pakkohan  minun oli pyytää apua sen siirtämiseen Ikean päässä. Sitä onneksi pyytämällä sain ja sohva pääsi kotiin.


Kissa otti niin paljon nokkiinsa lempparisohvansa lähdöstä että se on jättänyt tämän uutukaisen kokonaan rauhaan. Yhtään langanvetoa ei ole vielä sohvaa ilmestynyt. Karvoja kangas kyllä imee itseensä ihan kiitettävät määrät, samoin kuin tuo nukkamatto. Mutta imurit on onneksi keksitty. Nytkin kissa vetelee sikeitä tyttären sängyssä. En ole kertaakaan nähnyt sitä tällä sohvalla loikoilemassa.Yleensä sohvatyynyt eivät sohvalla pysy kovin kauniissa harmoniassa kovin kauaa. Yleensä ne ovat kaikki yhdessä läjässä, tai lattialla. Sohvaan saa tehtyä ihan mukavan pesän sitä halutessaan ja meidän mielestä se on ollut hintansa arvoinen ostos. Laadusta voi olla montaa mieltä, ihan kymppiä en anna verhoilukankaiden ompelusta tahi laadusta. Väri taittaa hieman keltaiseen ja ajatus on jossain vaiheessa hankkia sohvaan toiset päälliset Bemzin kautta.


Marimekon kangaista olen itse ommellut nuo kaikki tyynyt. Spalje kuosi on edelleen yksi ehdoton lempparikuosini. 

Tuo seinä kaipaa jotain, mutta sen kanssa olen jumissa. En tiedä mitä siihen laittaisin. Onko sinulla ehdotuksia?
Taulu on aika yksinäinen tuossa yksinään. 

Metkaa viikonloppua.
SHARE:

7 kommenttia

 1. Mitäs kissalla on Ikeaa vastaan :D

  Hyvältä näyttää sohva ja koko olohuone 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ymmärrä. Se raukka makoili vanhalla sohvalla loppuun asti, vielä kierrätyskeskusten miesten viedessä sohvaa, se katseli haikeana sen perään. No kiitos sinulle.

   Poista
 2. Kaunis olohuone <3 Meillä on Ikean Nockeby sohva, ja ollaan kovasti tykätty siitä. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kokonaisuus, ja jotenkin tuo sohva on just sen näköinen mitä sulle kuvittelisinkin. :)
  Itse laittaisin ehkä rykelmän jotain pienempiä tauluja tuohon ympärille, mutta mun sisustusmaku onkin ehkä hieman "rönsyilevä". :D
  Iloisia talvipäiviä sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina. Pari taulua minulla onkin tuohon ollut ajatus sivuille laittaa. Mutta katsotaan nyt. On tämä jo ihan hyvä näinkin. Samoin teille. Ollaan muuten käyty laskemassa Sappeessa pari kertaa pojan kanssa. Jospa satuttais huudeille samaan aikaan joskus.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig