tiistai 30. tammikuuta 2018

.Koti myytävänä - keskeltä kylää nääs.
Löysin tämän kodin, kun tein, arvaatteko mitä tein?
No, selasin taas, aikani kuluksi etuoven tarjontaa. Ei sieltä aina mitään oikein järisyttävää löydä. Ihania koteja kyllä, mutta niitä säväyttäviä on aika vähän. No, tämäpä ilmoitus teki poikkeuksen. Ei ihan ominta tyyliäni, mutta melkein voisi olla.

Tämä Birher Federleyn suunnittelma asunto-osakeyhtiö on nimeltään Kymmenenmiehentalo. Asunnon myyjä kertoo mielellään lisää yksityiskohtia niitä haluaville. Sain nimittäin luvan myyntikuvien julkaisuun myyjältä itseltään.

  
Tämä koti on Hämeenkadulla Tampereella. 3 H ja K + aula. 

110-vuotiaassa arvokiinteistössä huoneisto, joka on remontoitu sille kuuluvalla arvokkuudella. Aika huikeat laatat seinissä.

 Parketti on tosi kaunis valinta ja sopii hyvin tähän asuntoon. Näen sieluni silmin tänne ihmiset ja elämän.


 Myynti-ilmotuksessa on kattavasti kerrottu aivan kaikki materiaalit ja remonttitarvikkeiden hankintapaikat. Kaikesta huomaa että remontti on tehty rakkaudella ja huolella. Myyjä tuntee talon historian ja kertoo siitä tehdyn myös historiikin.

 Asunto on kuin tyhjä kaunis taulu, 
johon on mahdollista alkaa rakentaa unelmiensa koti.


 Tämän keskeisemmältä paikalta on vaikea löytää asuntoa Tampereelta. Hämeenkadulla on tällä hetkellä myytävänä 2 asuntoa. Kannattaa toimia äkkiä, sillä tämä asunto ei kauaa etuoven sivuja kuluta.


Tästä asuntomyynti-ilmoituksesta olisi monelle kiinteistönvälittäjälle oppia. Niin pieteetillä se on kirjoitettu. Käykää itse toteamassa.

Kaikki kuvat Etuovi 

Kuvien julkaisuun lupa saatu myyjältä

Onnea asunnon myyntiin !
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig