maanantai 23. huhtikuuta 2018

.Luvallista tirkistelyä.

Arvaan että mielenkiintonne herää heti kun luette postauksen otsikon. Kaikki ketkä vierailevat blogissani useammin kuin kerran vuodessa, tietävät että rakastan asutojen pongailua. Ja mistä muualta niitä pongailisi, kuin asunnonvälitysfirmojen sivuilta. Ja tämä on ihan ilmaista hupia. Senkun avaa vain nettiselaimen ja alkaa hakemaan. 

 

Päätin että lähestyn Etuoven blogin sisällöntuotantotiimiä ja tarjoan taitojani heille. Olen meinaan aika hyvä tässä, asuntojen pongailussa nimittäin. Toki joku voi olla sitä mieltä että tämä on aivan turhanpäiväistä hommaa. Mutta emmää ny niinkään menis sanomaan. Sitä edellistä asuntopongausta oli käynyt yhdessä päivässä katsomassa 1400 ihmistä.
 


Tämä Tammisaaren pikkukaksio on ihana. Se on vanhassa kaupungissa, kaupungin keskustassa, kirkon vieressä. Mikä rauha ja seesteisyys. Pystyisin helposti näkemään jopa itseni tänne asumaan, mutta pystyn näkemään tämän asunnon potentiaalin myös ostajan silmin. Ei mitään suurta remonttia vaativa asunto. Erilainen vaihtoehto uudelle kerrostalokaksiolle. Riittävät neliöt ja päällepäin siisti kunto. Lähtisin kyllä katsomaan tätä. 


Vähän erilainen sisääntulo


 Keittiössä on kopisematon korkkilattia, varmasti lämmin jalalle. Paljon laskutilaa ja kaappeja. 


Harvinaisen linjassa olevat yläkaapit. Silmiini sattuu aina, jos yläkaapit menevät miten sattuu. Tässä on jopa lovettu jääkaapin yläkaapisto, joka tuppaa aina jäädä eri korkeudelle muiden kaappien kanssa. Mäntylautalattiat, ja kauniit seinälistat 


Minusta tämä on kokonaisuutena helmi. 


Ai niin.
 Tein Etuoveen näytepostauksen. Se on siellä luettavissa, tämä kohde on yksi viidestä löytämästäni jutun kohteesta. Käy lukemassa juttu täältä.

Minusta on ihanaa etsiä ja löytää asuntoja. Olisin iloinen jos kävisit klikkaamassa jutun linkin auki ja tykkäisit jutustani Etuoven blogissa oikeasta laidasta. 

Minulla saattaisi olla jatkoa luvassa, jos yleisö vain tykkää.

Tykkäsitkö sinä tästä asunnosta, vai onko ihan kamala? 
Kerro mielipiteesi.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig