torstai 26. huhtikuuta 2018

.Trendikäs asuinalue Turussa - Hirvensalo.


Bo Lkv oli mukana Mansen blogikirppiksellä Tampereella viime viikonloppuna. Tytöt myivät siellä stailaustarvikkeita vinon pinon. Asuntojen stailaus on aluevaltauksena suomessa vielä uudehko, mutta huomionarvoinen tekijä asuntojen myynnissä. Pelkällä stailauksella ei asuntoja kuitenkaan myydä, mutta sen voimaa ei pidä vähätellä, koska. 


Ihmiset hakevat suurimmaksi osaksi mielikuvia ja unelmia ostaessaan asunnon. Tottakai suurin tekijä asunnon myyntiä edistävistä asioista on sijainti, sijainti, hinta ja talon toimivuus perheen tarpeisiin nähden.  Asunnon osto on yksityisen ihmisen kallein sijoitus, ja siksi sen ostoon käytetään tarkkaa harkintaa ja hyvä niin.
 

Asuntoja on myynnisä niin paljon, että sieltä on pakko erottua joukosta ja helpoiten se tehdään karsimalla asunto pois turhasta tavarasta. Ripaus väriä sinne tänne, kaunis pullo, tuoli, viherkasveja. Jotain mikä kiinnittää huomion. Myös huonekaluja voi myyntiä varten asunnossa vaihtaa. Kaikkien kalusteiden ei tarvitse olla omia.Tämän asunnon vaaleus korostuu kauniisti oranssia vasten. Taitavasti koottu kokonaisuus.


Pidän itse ruskeasta ja vihreästä lasista tosi paljon, siksi katseeni hakeutui tämän asunnon kuviin. Niin turhanpäiväistä, mutta silti ei. Meidän vuokra-asunnossamme oli punainen keittiö rakennusaikana. Olin aina halunnut punaista keittiötä ja vuokra-aikana sen saimme. Paikka oli ihana, ja se jäi kauniina mieliin. Rohkea valinta. 


Saimme myös samalla kokea 1970 rakennetussa talossa asumisen. Olimme aiemmin halunneet ostaa sellaisen, mutta päädyimme rakentamaan oman uuden talon.


Vaaleiden pintojen rinnalla tiili näyttää tosi kauniilta. 


Tämä asunto on kaunis ja jää todellakin mieleen kaikkien 50 asunnon joukosta, jotka ovat alueella tällä hetkellä myynnissä. Selaisin ne kaikki läpi, koskapa se on vain niin hauskaa.

Hirvensalossa on myynnissä myös Suomen kaunein koti ohjelmassa esiintynyt talo, kurkkaa kohde täältä.

Piditkö sinä tästä kohteesta? Kohteen tiedot 

Kaikki kuvat Bo lkv 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig