lauantai 22. syyskuuta 2018

.Kauniiden kotien metsästystä. Valmistelen seuraavaa omaa "viikon valinnat" Etuoven postausta ja yritän haarukoida omakotitaloja ympäri suomen. Paatuneinkin Etuoven selaaja (minä siis) saan kyllikseni selaamisesta, kun sitä tekee riittävän pitkään. Jyvien erottelu akanoista ei käy hetkessä. Mutta se on minulle pään tyhjäystä. 
 
Pään tyhjentämisestä käy myös kunnon lenkki. 150 prosenttia päivän tavoitteesta täyttyi teivon rinteitä ravatessa. Tulin omassa sarjassani kahdeksanneksi. Ja koko kokonaiskilpailussa olin kolmas, mikä on aika hyvin, kun ekalla kerralla juoksin (ja kävelin) ihan mihin sattuu. Mutta, tähän asuntoon... 

Tämä koti löytyy Oulusta. Oulun omakotitalojen hintataso on muuten hurjan matala, kun vertaan sitä esimerkiksi Pirkanmaan hintoihin. 
 

 
Huikean hieno takka, jään katselemaan vain että missä on pellit? Taitavat jäädä juuri tuon varjostimen taakse piiloon.


Tämä koti on ajaton, vaalea ja helposti otettavissa haltuun. Pienin konstein saa muokattua talosta omannäköisen. Itse en muuttaisi juuri mitään. Minulle kelpaisi täältä aivan Kaikki.

 Muistan nähneeni tätä laatoitusta Avotakan kannessa eräässä keittiössä. 
 
Tosi kaunis keittiö Erittäin kiva sauna.Ja kaunis eleetön makuuhuone. Kiva kokonaisuus, jossa on osattu tuoda talon parhaat puolet esille. 

Kaikki kuvat Etuovi//yksityinen myyjä
                         
 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig