keskiviikko 31. lokakuuta 2018

.Mallorca - Parhaat palat.


Reissumme ensimmäiset päivät olivat lämpimiä ja aurinkoisia. Kävimme Santayissa katsomassat tätä Es pontas nimistä paikkaa jossa meri oli kirkasta ja maisemat kuin sadusta. Paljon sukeltajia ja veneilijöitä pitkin kaikki sulassa sovussa keskenään. 

Vasemmalla siintää rantapoukama jossa oli paljon ihmisiä. Näitä poukamia saarella riittää satoja. 

Toinen hyvä suosittelujen arvoinen retkikohde oli Porto cristossa, pienessä kylässä. En ole koskaan ollut näin kauniissa maanalaisessa paikassa. Kierros luolastossa kesti melkein tunnin. Täällä luolastossa on järvi. Paikka on nimeltään  Caves of drach. 
 Porto cristo on pieni kylä, jossa on sen keskellä venesatama. Tämä maisema on venesataman vierestä Tripadvisorissa yhdeksi parhaaksi suositellusta ravintolasta. Ja se oli. Kyllä tuossa kelpasi syödä.

Hyppäys Palmaan. Tässä Palman katetraalin puistosta

 Ja sen reunamilta


 Katukuvaa. St Cristo on toiminut jo vuodesta 1910. En ole varma onko tämä se alkuperäinen ja ensimmäinen. Luulen niin, koska tämä oli keskeisellä paikalla. Naiset tulossa töistä. Myöhästyimme vähän koska katetraali oli ehtinyt jo mennä kiinni. Kello oli kuusi iltapäivällä, mutta riitti ulkonakin ihailtavaa.

Se on mitä opin nyt tämän reissun aikana että varmistan jatkossa kaikki tripadvisorista. Jos jotain paikkaa ei sieltä löydy sille ei ole myöskään suosituksia. Löysimme kaikki nämä paikat sieltä ja arvioinnit pitivät paikkansa.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig