perjantai 2. marraskuuta 2018

.Joko saa fiilistellä.


lantliv

Tämä jouluinen koti löytyi Lantliv lehdestä. Jotenkin nyt kaipaan kovasti sellaista sisäistä joulun tunnetta tähän synkkyyteen. Joka tuutissa tulee Halloween juttuja, ja niitä en enää jaksa yhtään. Siirryn suorilta nyt tähän jouluhyggeilyyn.

Lantliv


Toin kotokotoani vanhan kelkan, veljeni peruja, mutta hän ei sitä halunnut. Raahasin sieltä samasta paikasta myös vanhat sinipunaiset järviseni. Ne joilla hiihdin ensimmäiset kerrat. Taidan tuunata niistä jotain. 

Lantliv

Joulussa parasta on yhdessäolo. Tänä jouluna aiomme olla pyjamat päällä koko aaton. Se on jo hyväksytty ideana, joten sain tahtoni läpi. Syömme jotain herkkuja ja katselemme elokuvia. Ja emme stressaa yhtään.  Kuulostaa aika hyvälle, vai mitä?

Lantliv
Piparkakkuja meillä leivotaan joka joulu. Taatelikakkuja aion leipoa ja antaa lahjoiksikin. Minulla on äitini aivan älyttömän hyvä resepti. 

Lantliv

En pidä joulun niinkuin minkään muunkaa asian pakonomaisesta suorittamisesta. Joulusta saa helposti itselleen aikaiseksi aivan järkyttävän stressin. On kokemusta. Lopulta hyvä fiilis tulee niin pienistä asioista.

Lantlvi

Joulun voi elää joka päivä. Se on mielentila jonka saa kun vain antaa sen tulla. Hyväntahtoisuutta, armeliaisuutta ja hyvää mieltä toivotan sinulle tänään.

All pics // Lantliv
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig