lauantai 6. lokakuuta 2018

.Parolan rottinki mediailta.


Sain kutsun Parolaan, Parolan rottingin mediailtaan. Meitä oli paikalla melkein 20 sisustamiseen hurahtanutta samanhenkistä sisustamisen ammattilasta ja puoliammattilaista. Netta ja Kati olivat stailanneet kaupan uuteen kuosiin ja joka nurkka olikin huolellisesti laitettu. 


Saimme illan aikana tehdä oman kranssin. Tässä vasemmalta oikealle: Lyde Talostakoti, Pilviraitti ja Parolan aseman bloggaaja Katja näyttävät mallia.  


Tämä näkymä on pysäyttävä. Portaat jotka näkyvät oviaukosta vievät vintille joka on täynnä kaikkea kivaa. 


Tämä kaappi jäi kutkuttamaan mieltä. Tosi kaunis.

Bloggaajat villiintyivät kotiuttamaan noita lyhtyjä oikein urakalla. Yhtäkään ei tainnut jäädä jäljelle meidän rymsteerauksemme jäljiltä. Sellaista se on. Ostohysterian villitessä lopputulos voi olla mitä vain.

Kaikki Parolan rottingin kalusteet ja tuotteet valmistetaan tällä hetkellä Indonesiassa heidän omalla tehtaallaan.

Tässä nyt niin kovin suosittu riikinkukkotuoli. Juttelimme sisustajien kesken ja pieni mututuntuma osoitti että 1990 luvulla niin suosittu Papasan tuoli olisi tekemässä uutta tulemista. Valikoimiin on ehkä tulossa pieni erä Papasan tuoleja.  Muistaako kukaan papasan tuoleja? Noita nuorison suosimia löhöpesiä.


Kiitos kivasta illasta ja menkää ostoksille Parolan rottingin verkkokauppaan tai suoraan Parolaan. Kauppa on auki arkisin klo 9-17


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig