keskiviikko 5. joulukuuta 2018

.Oma koti kullan kallis.Nämä kuvat ovat edellisestä asunnostamme, jonka myimme yli kolme vuotta sitten. Näiden seinien sisälle ja tuolle kadulle mahtuu iso määrä muistoja. Tämä ensimmäinen kuva on minusta paras näistä kaikista. Se luo fiiliksen siitä että kodissa freesiä ja siitä välitetään. Vaikka kukkapuskat asunnonvälityskuvissa ärsyttävät monia, minuun ne aina jaksavat vedota.


Kotimme oli kotoisa ja kompakti meille neljälle. Vankasta tiilestä rakennettu.


Olohuoneemme oli mielestämme alussa iso, mutta lopulta sen pieni koko alkoi ahdistaa. Tilaa oli hankala saada kivasti sisustettua. Mutta tässä vietimme paljon aikaa yhdessä koko perhe. Tuo sohvan rotisko on ruma kun mikä, mutta ihan paras istua.

Nämä kuvat ovat hyvin otettuja ja kerrankin meillä oli siistiä. Lapsiperheissä harvoin on paikat järjestyksessä. Näitä on kiva katsella jälkeenpäin. Onneksi talletin kuvat talteen. 


Makkari oli pikkuinen ja siellä oli kaksi vaatekaappia ja kaksi oviaukkoa.  Mutta sinne sopi pari sänkyä ja työpöytä.


Poikasen huone harvinaisen hyvässä järjestyksessä. Tykkään edelleen tuosta seinän väristä. Ja kun näytin näitä kuvia Helena Karihtalalle Kannustalon sisustuskonsultaatiossa, saimme erityismaininnan värien käytöstä. Tuo punainen lipasto oli aika pikantti lisä huoneessa.

Emme ole laatoilla kamalasti kikkailleet, mutta tässä asunnossa ne olivat erityisen hyvät. Jostain syystä tuohon lattialaattaan eivät kalkkitahrat tarranneet niinkuin nykyisessä, jossa olen menettää hermoni laattojen takia, mitkä keräävät kaiken lian.

Juu ja mankelikin löytyi. Sitä jaksoivat monet ihmetellä. Meillä mankeloidaan, edelleen. 

Tykkäsin tästä tilasta. Monikäyttöinen ja toimiva. 


Tässä kuvassa on jotain missä yhdistyy parhaat muistoni koko asuntoon. Lasten leikkimökki jonka kokosimme itse. Tuo rottinkikeinu, jonka sain 40 vuotislahjaksi keikkuu mukana edelleen. Punainen grilli taustalla herätti myös huomioita ostajissa.

En ole pystynyt katsomaan näitä kuvia asuntomme myynnin jälkeen, josta on jo ikuisuus aikaa. Mutta tulipas hyvä mieli, kun selasin nämä kuvat läpi.

Ihana koti oli se, meidän paritalokoti.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig