torstai 17. tammikuuta 2019

.Ihanaa asumista saaristossa.

 
Foto Jonas Lundberg
Voi vitsi mikä karkki löytyi Lantlivin sivuilta. Ihana vanha talo ja mitkä värit. Oma lapsuudenkotini oli väritetty melkein näin, mutta vihreät osat olivat siniset. Vaikka meillä on unelmien koti, niin minulle on sama olla kuollut, kuin olla haaveilematta enää mistään muusta. Kirjoittelin viime syksynä Turun saaristossa olevasta huvilasta, joka ränsistyy käsiin. Tässä on esimerkki kuinka vanhasta talosta on saatu kuin uusi näkemällä todella paljon vaivaa remontin eteen. Mutta ei se helppoa ole, ja monesti vanhan remontoiminen maksaa enemmän kuin rakentaa uusi.

Foto Jonas Lundberg

 Kyllä minulle nämä maisemat kelpaisi. Juu todellakin.

Foto Jonas Lundberg

Mikä kuistien kuisti ja äiti. Tämä on jotai mitä minun sieluni ei kestä kertakaikkiaan. Miettikää ny mitkä maisemat tästä on merelle.

Olen nyt tämän vuoden aikana pari kertaa törmännyt tilanteeseen että joku on kertonut lukevansa blogiani ja tunnistavansa sen. Ajoittain mietin lukeeko tätä kukaan, kun kommentointi on niin verkkaista. Sain vahvistusta sille että tällä on jotain merkitystä muillekin kuin itselleni. Sen takia jaksan tätä tehdä vuodesta toiseen.

Foto Jonas Lundberg

Ihan huippua kun ovet on annettu olla sellaisenaan eikä niitä olla menty pilaamaan millään turhalla hiomisella ja maalaamisella.

Foto Jonas Lundberg

Tämä on ihan liikaa. Kaikki tuolit kääntyvät merelle päin, än yy tee nyt.

Foto Jonas Lundberg
Ikkunalaudat joille tehdä asetelmia. Ja keittiö jossa on ikkunat tason korkeudelta ilman yläkaappeja, sekä kunnollinen saareke. Ei huono.

Foto Jonas Lundberg
Kääk. Vihreä kaakeli juuri tässä värissä on hienointa mitä tiedän ultramariinin värisen kaakelin lisäksi.

Sanalla sanoen tämä asunto on suloinen. Vai ookko nää erimieltä?

All pics LantlivSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig