maanantai 23. toukokuuta 2022

Loft yksiön sisustussuunnitelma

Tein  sisustussuunnitelma / fiiliskokoelman noin vuosi sitten kuvitteelliseen loft-asuntoon. Tätä suunnitelmaani ei koskaan ole otettu käyttöön, mutta jääköön se itselleni muistiin näytetyönä.
Hain autotalliin tehtäviin kahteen loft asuntoon värikästä, hieman tavallisesta poikkeavaa värimaailmaa ja tunnelmaa. Väreiksi valikoitui oranssin, hiekan, tumman vihreän ja terracottan värisiä sävyjä. Inspiraatiota antoi mm Kakolan hotellin laatoitussuunnitelma. 
 

 Keittiön tunnelmaan lähdin hakemaan fiiliskuvia lehdistä. Väreiksi valikoitui harmaa, oranssi ja musta roustattuna hiekan ruskealla. Kokosin näistä kuvista kollaasin.

Kakolan hotellin tunnelma ja värimaailma on mielestäni erittäin onnistunut. Löysin suunnitelmat ja käytetyt laatat Pukkilan sivuilta. Tsekkaa Kakolan suunnitelmat täältä. Koska kaikki käytetyt materiaalit on siellä julkisesti nähtävillä käytin kuvia myös näitten kollaasien tekemisessä. Kakolan värimaailma ja tunnelma olivat mielestäni erittäin onnituneita kokonaisuuksia.Wc-kalusteet hain kaikki K-raudan valikoimista. Samoin suihkutilan nurkkaus ja itse suihku. Kalusteet wc hen on valittu niin että mahtuvat pieneen kapeaan tilaan. 

Lankkuparketit on 10 lattioiden valikoimista, hinta-laatusuhteeltaan hyviä vaihtoehtoja. Vinyylilankkujen hinnat karkaavat usein käsistä. Jos etsii edukasta vinyylilankkuparkettia, suosittelen kurkkaamaan 10-lattioiden valikoimat täältä.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig