lauantai 7. toukokuuta 2022

Mökkihaaveilijan paras aika

Aika monta vuotta olen selaillut mökkitarjontaa. Joka vuosi toistuu sama ilmiö. Toukokuussa myytävien kohteiden määrä räjähtää. Tänä vuonna tarjontaa ei ihan valtavasti ole, mutta sieltä joukosta on jo löytynyt pari helmeä, jotka jaan tänne blogiini. Kesäkuun loppuun mennessä kaikki on jo melkein myyty. Jotkut ketkä miettivät mökkinsä myyntiä vielä, lähtevät myymään vasta sitten kun ovat saaneet ensin itse fiilistellä kesää mökeillään. Ihan ymmärrettävää.

Kalvholmen 375, Lepplax, Pedersöre on tämän mökin osoite. Paikka on tosi mielenkiintoinen. Tämä ei ole ihan tavallisimmasta päästä ja siksi kiva. Erityisesti pidän tästä oleskelutilasta, jossa on daybed ja ihanat näkymät. 

Pääseköhän katolle ? Jos pääsee, niin se olisi varmasti ihan suosikkipaikkoja täällä. 


Tilassa on hyvä rytmi ja kaikki oleellinen väljästi sijoiteltu. Myös makuutilat mahtuvat tähän tilaan. 

Kohde //etuovi

 

Tämä mökki on rakennettu 1971 ja säilytetty osittain alkuperäisenä. Itseäni sykähdyttää keltainen alkuperäinen keittiö ja upeat maisemat. Mökki on Naantalissa. Kuvat // Etuovi

Tämä Kuopiossa 1950 luvulla alunperin rakennettu mökki on upeasti päivitetty tähän päivään. Musta väri toimii ja kattokaa tuota kuisti. Upea.

Tämä maisema..  


Kuvat // Etuovi

Kaikki kuvat Etuovesta. Saa haaveilla. Oliko joku tosi kiva? Tykkäisin näistä kaikista. Me jatketaan kuitenkin vuokramökkeilyä. Seuraavaksi ollaan menossa Hiittisiin juhannuksena. Sekin on jo aivan kohta. Uskomatonta.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig