torstai 9. joulukuuta 2021

Posters posters

*Kaupallinen yhteistyö Gallerix julistekaupan kanssa




Picasso Les femmes dans 50 x 70

 Valitsin heidän valikoimastaan  julisteet, joita sijoittelin olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Ehkä ne muuttavat vielä johonkin muualle, mutta tällä hetkellä sijoituspaikka on tämä.


Bauhaus Nro 5 20x30 cm

Bauhaus on itselleni oudompi tyylisuuntaus. Nämä julisteet edustavat sitä. Pidän näiden minimalismista, sommittelusta sekä väreistä. Värit ovatkin tyylisuuntauksen kulmakiviä, sekä selkeät, riisutut karutkin muodot. Myös metalliputket erityisesti jalkaosissa kuuluvat tähän suuntaukseen. Nyt kun mietin niin meillä on venetsiatuolit, jotka edustavat tätä suuntausta. K-tuoli ja lepakkotuolitkin tavallaan.

Saksalaisen arkkitehdin Walter Gropiuksen vuonna 1919 perustamaa Bauhaus-koulua pidetään modernin muotoilun ja arkkitehtuurin perustana.

Arkkitehti Marcel Breuer opiskeli ja myös opetti koulussa. Breuer suunnitteli Wassily-tuolin vuonna 1925 opettaessaan Bauhausissa. Modernin huonekalumuotoilun ikoni on nykyään synonyymi bauhausille.

Metalliset putkijalat nähdään monissa muissakin koulukunnan huonekaluissa, kuten Knollin Laccio-sohvapöydissä. Lähde Vepsäläinen

Bauhaus Nro 5 20x30 cm

Be designin juliste on ollut meillä jo muutaman vuoden. Sekin on vaihtanut paikkaansa jo usemman kerran, mutta siihen ei ole kyllästynyt. Se on aina hyvän julisteen. Black money säästöpossu on lahja ylä-asteaikaiselta ystävältä. Se on varmaan ainoita todella vanhoja lahjoja jotka olen säästänyt. En malta hukata sitä, vaikka ei siellä rahaa kyllä sisällä ole yhtään.


Sisustatko julisteilla vai oletko enemmän taiteen ystävä. Itse haluaisin sisustaa taiteella. Taiteeseen sijoittaminen on taiteenlaji, jota ei ole tullut vielä opeteltua.

Postaus sisältää mainoslinkkejä ja se on toteuttu yhteistyössä julisteet Gallerix julistekaupan kanssa.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig