lauantai 30. huhtikuuta 2016

.Kissa huonekalut -Kissa trapetsi.

Meillä on perheessä kriisi. Kissan kiipeilypuu katkesi eilen latvasta. Toisaalta ei haittaa yhtään, koska mikään kaunis laitos tuo puu ei ole, mutta kissan puolesta harmittaa, koska se puun latvassa oleva peti oli sen lempipaikka. Onneksi kissa säilyi vauriotta.

Olen selannut netin valikoimaa kissa huonekaluista ja eritoten noista kiipeilypuista ja valikoima on yhdellä sanalla sanoen "surkea". Tässä olisi jollekin oivat markkinat, alkaa tekemään sisustuksen kestäviä eläinten huonekaluja, koska uskon etten ole ongelmani kanssa yksin. Suomessa on yksi valmistaja jo tekee ihan kelpoja juttuja, nimeltään catmax.

Törmäsin jo aiemmin tuollaiseen kissa trapetsiin, joita saa eri värisinä, koko härpäkkeen voi heittää pesukoneeseen, tyynyt voi vaihtaa. Kun vaan tietäisi toimiiko tuo oikeasti? Onko kenelläkään kokemusta tuollaisesta kissa trapetsista. Voisin sellaisen meille hankkia, jos löytäisin suosituksia.

Kuvat googlen kuvahaku, alimmainen oma.

Edit // huomasin että kissatrapetsi postaus on kiinnostanut ihmisiä tosi paljon. Julkaisin tämän jo kaksi vuotta sitten 14.7.2014. Meillä on edelleen sama ongelma, en ole löytänyt kivaa kissapuuta meidän kissalle. Nyt kun muutamme ostan tuon kissatrapetsin jos en mitään muuta löydä. Edelleen kuulisin kokemuksia tästä aiheesta. 

Kehu kissapuutasi tai vinkkaa joku kiva raapimajuttu, kiipeilyhommapuu.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Heippa, vähän myöhään tulee kysymys kissan trapetsista kun teksti kirjoitettu jo yli vuosi sitten, mutta koitan kepillä jäätä, koska olen epätoivoinen. Tarvitsisimme kissalle kipeästi jonkun kiipeilypuun tms, mutta kaikki valmiit on niin tajuttoman rumia etten halua sellaista olohuoneeseeni. No tämä kankainen kissatrapetsi on mielestäni ihan kivannäköinen ja kiva kun sen saa pestä koneessa. Mistä tämän kuvan trapetsin löytää? Yritin googlata, mutta en löytänyt. Hankitko tätä ikinä omille kissoillesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En koskaan tullut tätä hankkineeksi. Mielessä kyllä ollut monesti. Kokeile googlata cat trapeze, pitäisi kyllä löytyä.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig