lauantai 23. huhtikuuta 2016

.Villejä tapetteja - vahvoja värejä.Pic 1, 2  3

 Jos maalatut seinät alkavat joskus kyllästyttää ne voi aina maalata uudestaan tai vaikka tapetoida. Tapetointi kärpänen on puraissut ainakin Call it home blogin Katia, joka tapetoi vähän väliä jotakin huonetta kodistaan. Myös Novamelina blogin Nova on saanut värikkäässä blogissaan tapetointikärpäsen pureman. Pinterestin syövereistä löytyi tuo upea kukkatapetti, jonka kuva on ensimmäisenä, se sai sydämeni lyömään muutaman ylimääräisen kerran.

Oletko sinä innokas tapetoija vai pidätkö enemmän maalatuista seinistä?

Meidän kotiin tulee kaikki seinät maalattuja, mutta ei tapettikaan ole poissuljettu, varsinkin kun tiedän että kyllästyn noin viidessä vuodessa tiettyyn väriin seinässä.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Mä en ole koskaan tapetoinut seiniä, mutta välillä kyllä ois kiva. Mä ehkä mietin liikaa sitä, et jos ne haluaa pois. Se repiminen ei ole kuulemma kivaa puuhaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten se repiminen voi olla hyvinkin terapeuttista. Mutta puolensa ja puolensa. Yksi syy siihen miksi meille ei tule tapettia on tuo kissa....

   Poista
 2. Parit tapetit tullut revittyä, enkä ihan heti lähde moiseen puuhaan :) Mutta ensimmäinen kuva on kyllä ihan huippuherkullinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aikamoista. Mutta ei siihen taida paljon olla vaihtoehtoa.

   Poista
 3. Joku päivä meillekin tulee tapetteja - nyt ei ole vielä. Miten löydätkin aina niin upeita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, Anne. Kiva että tykkäät. Ja tulen kurkkimaan sitten teille kun tapetoitte, blogiin :D

   Poista
 4. Mä oon jo tilannut uuteen taloon tapetteja, ekan joskus 1,5 vuotta sitten, vaikka vielä ei edes ole väliseiniä... Tapettien repiminen on meille tämän jälkeen iisiä puuhaa, kun on purettu lähes koko talo, joten sekään ei pelota, kun noihin tapetteihin kyllästyy. Tapeteilla saa niin kivoja tunnelmia huoneisiin, että ehdottomasti meille tulee tapetteja. Ihania kuvia olet löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti tuommoisen jälkeen joku tapettien repiminen on se helpoin homma. Itsekin tykkään purkaa.. mutta se takaisin laittaminen ei olekaan niin helppoa. Teillä on ollut kyllä aika homma tuon talonne kanssa. Tsemppiä.

   Poista
 5. Meillä on melkein joka seinässä tapetti, rakastan niitä ja sopivat meidän vanhaan taloon loistavasti :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig