maanantai 21. joulukuuta 2015

.Ideoita Royal Rouletten sivuilta.
Löysin Pinterestin kautta tämän Ranskalaisen Royal Roulette remppafirman, joka toteuttaa rämäkohteista jotain ihan muuta. Jos ideoita, persoonallisia kaipaa, niin kannattaa käydä noilla sivuilla. Itse ihailen noita peilipaneeleita ja listoja, sekä laatoitusideoita. Ja tyyliä, tämä on ehkä niin ominta minua kuin mikään voi olla. Tuo kolmen ylimmän kuvan nojatuoli, tahtoo samanlaisen.

Seuraavaa raksapostausta teen vasta vuoden loppupuolella kun lattiavalu saadaan tehtyä. Se on etappi, mistä ei voi mennä kuin eteenpäin ja lujaa. Itseäni ei inspiroi raksapostaukset sitten yhtään, Odotan niin paljon että pääsisin joskus esittelemään jotain valmista meidän talosta.

Mukavaa joulunaikaa kaikille kävijöille.

Kaikki kuvat Royal Roulette

Edit Parin ekan kuvan seinän väri Petrooli on kiinnostanut. Lähin mitä löysin Tikkurilan värikartasta on nyt kovinkin trendikäs ja suosittu Petrooli sävy
SHARE:

4 kommenttia

 1. aikalailla munkin tyylistä. ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 2. Siellähän on seinässä juuri exakt sitä vihertävää jota olisin itsekin halunnut jonnekin sutia. Ei vain ihan löytynyt vastaavaa niistä värinäytteistä mitä k-raudasta kävin värilappujen seasta valitsemassa :D no, ehkä seuraavaan...Hieno kämppä muutenkin. Noi lattiat! *sydänsilmähymiö* Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko petrooli lähellä ja sitä sävyttänen ?

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig