sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

.Raksaturinoita.

 Enää kaksi kuukautta siihen että meidän talo pitäisi olla luovutuskunnossa, ihan hurjaa. Pahoittelut surkeista kuvista. En ole ottanut kameraa raksalle mukaan ja kuvat ovat kännykällä räpsittyjä. Takka on nyt vihdoinkin valmis. Se on Linnatulen Isojuhana ja tykkään siitä kyllä kovasti. Kuvassa hormi on vielä paketissa ja muutenkin koko takka olisi hyvä vetää vielä suojamuoveihin, ettei se likaannu.
Valmis takka.
Muurattu takka vailla pinnoitetta
Vielä tyhjä seinä tässä
Kylppärin laattaa. Perusvalkoisella mennään.
 Ensi viikolla jatkuu laatoitustyöt. Autokatosvarasto valmistuu myös koko ajan. Ensi viikon loppuun mennessä se pitäisi olla aikalailla valmis. Siivosimme tuota pihaa lauantaina kun oli niin hyvä keli. Jossain vaiheessa alkaa tekniseen tilaan ilmestymään laitetta vieri viereen. Keittiökalusteet tulevat vasta toukokuun puolivälissä ja samalla viikolla laitetaan lattiat ja sen jälkeen listat ja ovet. Toukokuu tulee olemaan melko kiireinen kuukausi. 

Tästä linkki videonpätkään minkä tein.

Punaisen maton paika

Pääsemme tekemään yhteistyötä maalauksen merkeissä Teknoksen kanssa. Saamme maalata talomme Nordica Eko maalilla, mikä on täyshimmeä maali. Vielä pitäisi päättää talon pääväri. Jos tiedät millä koodi on alimmaisen talon väri, niin otan vinkin kiitollisena vastaan. Kirjoittelen yhteistyöstä sitten kun pääsemme hommiin.
Meidän raksapiha. Kyllä se siitä tyhjenee. Viimeistään kun muutetaan sisään.Jos tiedät tämän teritalon värikoodin niin kerro se minulle.

SHARE:

14 kommenttia

 1. Aivan mahtavaa, että pääsette muuttamaan parin kuukauden päästä ja hienoa, että pääsitte yhteistyöhön teknoksen kanssa. Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Yhteistyöt ovat tässä budjetin vaiheessa erittäin tervetulleita. Rahat loppuu ihan just.

   Poista
 2. Hei! Tuohon talon värikoodiin heitän ehdotuksen: Winhan Sariola 2688. Näyttää kuvassa kovin samanmoiselta kuin meidän tuleva talonväri mutta kuvathan nyt näyttää mitä vaan:) Tsemppiä loppurutistukseen, talonne näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tuhannesti. Katsastan tuon vaihtoehdon.

   Poista
 3. Kiva takka. Meillä kylppärissä samat laatat, ajattomat. Laitettu 8 v. Sitten ja kallistuisin edelleen samaan ratkaisuun. Tosin meidän valkoiset saumat oli virhe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, piti tulla harmaata seinää, mutta viime metreillä kallistuttiin kuitenkin tähän valkoiseen. Valkoiset saumat on kamalat. Onneksi tämän laatan sai tehtyä niin pienellä saumalla ettei hinkkaamista jäänyt paljon. Laatta on myös senverran suuri, että saumoja on mahdollisimman vähän.

   Poista
 4. Oih! Siellä eletään jännittäviä aikoja, huiii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. En malttaisi millään odottaa enää tuota kahta kuukautta tässä vaiheessa.

   Poista
 5. Teillä näyttää jo tosi hyvältä! Laattaakin jo seinissä, vau! Todella kaunis tuo takka :)

  VastaaPoista
 6. Jänniä aikoja! Värin päättämisessä riittää kyllä pohdittavaa, niin iso juttu se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Näitä valintoja ei enää jaksaisi yhtään, mutta nyt on vain vedettävä loppuun asti.

   Poista
 7. Tosi tyylikäs takka. Ja minäkin tykkään valkoisista laatoista. Hyvältä näyttää.
  Hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Valkoiset laatat on varmaan monen mielestä liian tavalliset, mutta tämä koti tulee meille, ei sisustuslehteen. Kiitos.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig