torstai 23. kesäkuuta 2016

.Meidän talon lattiamateriaalit.

Huh heijaa. Kiirettä on pitänyt, mutta onneksi olen lomalla. Olen suhannut kahden kodin väliä monta kertaa päivässä, siivonnut ja puunannut. Nyt istun hetken ja bloggaan.

Parketin valinta tuotti suurimman päänvaivan ja lopulta valitsimme parketiksi Timberwisen Handwashed collectionin Tammi Grey harjattu, mattalakattu lautaparketin Parketti Heralasta. Ystävällinen myyjä antoi ison parkettimallin kotiin ja saimme rauhassa katsoa laudan luonnetta paikan päällä. Lopulta valinta oli helppo tehdä, kun hinta oli kohdallaan. Kiitos heille.

Laatat valittiin Pukkilan perusvalikoimasta ja ne ovat halvimmasta mahdollisesta päästä. Helena Karihtala antoi hyvän neuvon sisustuskonsultaatiossa. Kun jossain panostetaan, niin toisaalla pihistetään. Me panostettiin parkettiin ja pihistettiin laatoista. Kylpyhuoneeseen valikoitui Hieta laatta melkein mustana, samaa väriä toistaa toistaa pienen pieni shampookolo, johon valikoituvat vain ne tuotteet jotka ovat käytössä. Pääosin lattialaatat ovat vaalean harmaata laattaa. 60*60 eteisessä ja perus kymppikymppi muualla. Tykkään niistä vaikka ovatkin niin peruskauraa kuin olla voi. Jonkun mielestä tylsää, mutta ei se minua kiinnosta. Kymmenen vuoden päästä ne ovat taas muodissa.


Tässä päävärit ja seinän perusväri, Valkoinen.Wc tiloissa on peruslaatat. Ja Ikean Godmorgonit samat kuin Valkoisen Harmajan perheellä. Niin hyvät, oikeasti. Näitä ovat suosittelleet myös muut. Varaosikin saa. Niitä jo ostettiinkin ja tulivat postilaatikkoon, ensimmäiset postit muuten omaan laatikkoon täällä.


Tässä huonossa kuvassa näkyy värimaailma mikä tällä hetkellä on näkyvillä. Harmaan sävyinen parketti ja harmaa laatta.  

Toivon että parempia kuvia alkaa tulemaan blogiinkin. Menen heinäkuussa Fridan oppiin Kangasalle Mirantik sisustusliikkeeseen ja sinne on tulossa muitakin tuttuja. Kivaa on siis luvassa ja toivon että saatte jatkossa parempia kuvia katseltavaksi meidän kodista. Ainakin lupaan panostaa kuviin ja yritän stailata kotia kuvauskuntoon, edes jostain nurkasta.  Ja talon maalaustakin on luvassa. Siitä tulee oma postaus jossain vaiheessa.

Hyvää juhannusta !

SHARE:

4 kommenttia

 1. Kaunis koti! Oletteko jo päättäneet ulkomaalin sävyn?

  VastaaPoista
 2. Hyvälle näyttää! Ja ajattomia valintoja joiden rinnalla voi räväyttää sitten yksityiskohdilla ja piensisustusjutuilla. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Haussa on mm matto, jossa olisi nyt kovasti pinnalla oleva marokkolaislaatta.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig