keskiviikko 9. marraskuuta 2016

.No ny ne myy sen.

 

 Yksi Hyvinkään asuntomessujen suosituin kohde vuodelta 2013 Maja on nyt myytävänä. En nähnyt taloa koskaan, mutta ihastelin sitä kovasti, koska kaikki lehdet siitä kirjoittivat. Nyt talo etsii uusia asukkaita.
Näissä ulkokuvissa on jotain kovin viehättävää, vai mitä olette mieltä? Harmaantunut puu sopii metsäisen karuun maisemaan ja louhitut kivet tontin reunustoilla antavat talolle sopivan rouhean säväyksen. Piha on tosi onnistunut kokonaisuudessaan, nyt kolmen vuoden jälkeen sen rakentamisesta.

 
Talo on Lammin passiivikivitalo, jossa on Siperianlehtikuusi lankkuverhous. Erityisesti muistan puhutun siitä, että talossa ei ole ollenkaan räystäitä. Kyllä ne siellä on, mutta piilossa lankkujen alla. Talon toisella puolella ei ole läpivientejä lainkaan.
 
Tosi kaunis maisema


Keittiö toimii edelleen, ja musta antaa särmää koko taloonMikrosementtiä ja valkoiset seinät, toimii. Mustat katot ovat aika upeat. 
Tässä ideaa meidän vaatehuoneprojektiin, joka odottelee inspiraatiota ja rahoitusta jostain. Tykkään näistä todella paljon.

Saunakin on hyvin kokonaisuuteen sopiva, rouhea, niin kuin koko talo.

Kaikki kuvat Etuovi
SHARE:

2 kommenttia

  1. Minäkään en päässyt Hyvinkään messuilla käymään, mutta tämä jäi erittäin positiivisella tavalla mieleen lehtijutuista ym. Ihana talo.

    VastaaPoista
  2. Tämä kyllä jäi mieleen. Jotkut talot vaan jää.

    VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig