sunnuntai 1. tammikuuta 2017

.Vuosi 2016 niputettuna.

Vuosi 2016 jää mieleeni kahdesta eri syystä. Saimme pitkään haaveilemamme omakotitalon valmiiksi (no hei, piha ei ole valmis..) Olen haaveillut omasta talosta niin kauan kuin muistan, ja nyt se on vihdoinkin totta. Halusimme yhdessä ryhtyä tämän, teimme sen ja olen niin ylpeä meistä. Olemme asuneet täällä nyt puoli vuotta ja tuntuu siltä, niin kuin olisimme täällä aina olleetkin.


Toinen etappi vuonna 2016 oli se, että muuttomme jälkeen laitoin vanhempieni jälkeensä jättämän omakotitalon vuokralle. Mietin tätä todella kauan, kaksi vuotta talo ehti olla tyhjillään. Emme ehtineet pitkän välimatkan takia käydä siellä kuin pari kertaa vuodessa. Olin pelännyt aikaa, jolloin vanhemmistani aika jättäisi, koska talon tyhjentäminen ei ollut mitenkään helppo tehtävä. Siellä oli niin paljon muistoja, että itkin monet itkut niitten tavaroitten keskellä.

Mutta nyt se on melkein tyhjä. Ulkovarastoissa on vielä minulle kuuluvaa omaisuutta. Talossa on nyt elämää, naissellaista, se jatkuu, niin kuin meidänkin täällä. Ehkä meillä vielä joskus on kesäpaikka jossain, mutta siihen menee aikaa. Blogini alkoi kesämökkihaaveilujen parissa, mutta matkan varrella olemme päätyneet omakotitalon rakentajiksi. Tämän vuoden aikana olemme viettäneet 15 hääpäiväämme. Tämän väliin mahtuu monenlaista. Tämä on jo neljäs yhteinen asuntomme ja paras niistä kaikista, täältä emme helpolla pois lähde.


Talot ovat aina asujiensa näköisiä. Niin tämä meidänkin. Tulette tämän vuoden aikana näkemään enemmän kuvia kodistamme. Tämä on minulle rakas harrastus, jonka kautta olen päässyt tutustumaan upeisiin ihmisiin. Hyvää vastapainoa sairaanhoitajan työlleni.  Jääkää seurailemaan, otan niitä kuvia. Lupaan. Meidän keittiö on parasta koko talossa. Seuraava postaus on siitä. Ja kuvat stailatumpia kuin tämä alin, jossa on kotoisesti kaikki tasoilla niine hyvineen.


Hyvää ja kaunista uutta vuotta kaikille teille

SHARE:

4 kommenttia

 1. Hyvää uutta vuotta ❤Teillä oli kyllä varmaan raskas, mutta antoisa vuosi! On teillä upea koti 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana. Vuosi joka ei kyllä unohdu, sanotaanko näin. Hyvää uutta sinullekin.

   Poista
 2. Kaikkea hyvää uuteen vuoteen, uudessa kodissa! Koti on kaunis ja kuten sanoit, eläjiensä näköinen, juuri niin sen pitääkin olla! Onnellisia päiviä ja anteeksi etten juuri kommentoi, mutta sitäkin hanakammin seuraan:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis. Mukavaa että kommentoit. Eläjiensä näköinen on. ;D Kiva kun seuraat, se antaa virtaa jatkaa.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig