keskiviikko 31. tammikuuta 2018

.Sisustushaaveita tulevalle vuodelle 2018.


Sisustusblogeissa kiertää haaste, jossa unelmoidaan hankinnoista tälle vuodelle. Päätin ryhtyä myös haaveilemaan. Meillä on Seiska-tuoleja neljä ruokapöydän ympärillä ja tarvitsemme joko samoja tuoleja kaksi lisää tai sitten joitain ihan muita.


Tuo Ton 14 tuoli on kaunis ja alla olevassa kuvassa niitä on yhdistetty tosi kauniisti juurikin seiska tuoleihin. Väri voisi olla valkoinen tai musta. Meillä on kaikki tuolit valkoisia ja todennäköisesti päätyisin valitsemaan valkoiset kuitenkin, mutta voisihan sitä räväyttää ja lisätä vähän väriä tuolirykelmään.

Se inspis kuva on tämä

Samaisessa sisustuskuvassa oli Muuton Mhy valaisimet pareina. Ne haluaisin meidän keittiön ikkunoiden eteen. Tuo Örnasin ihana Lehti-tuoli oli esillä Habitare messuilla. Se on todella hyvä istua, helposti siirrettävä ja kaunis. Jospa sen löytäisi vintagena jostain. Siihen tarvitaan kyllä erittäin hyvää tuuria, mutta niitäkin liikkuu, tiedän sen.

Kuva Pieni talo helsingissä blogista

Yksi haaveeni on saada meidän vaatehuoneet vihdoinkin sisustettua loppuun. Samoin eteinen kaipaa kaappia tai lipastoa. Emme varsinaisesti tarvitse enää kaappia eteiseen, koska sieltä löytyy jo vaatehuone. Yksi idea olisi toteuttaa tämä ihana kaapisto Lundian Fuugalla, joka löytyy Pieni Talo Helsingissä blogin Piian kauniista kodista. Tällä saisi säilytystilaa kaikenmaailman sälälle mitä kodista kuin kodista löytyy yllättävästi. Tätä saa myös pyörillä ja erilaisina variaatioina. Tämä on ihan älyttömän kaunis kaluste. Pidän siitä koko ajan enemmän ja enemmän. 

Semmoista haaveita itselläni. Toiveena olisi saada pihaa myös liikahtamaan hieman eteenpäin. Meillä puuttuu pihakivet ja oleskelualueen patio ja muuta "pientä", mutta onneksi kaikkea ei tarvitse saada kerralla valmiiksi.

Katsotaan vuoden lopussa mitä näistä ollaan saatu hankittua vai onko mitään. Onnellisuuteni ei riipu hankitun tavaran määrästä, mutta en voi kieltää etteikö kauniilla asioilla sisustaminen olisi minulle mieleistä. Se voi kuitekin tulla vaikka 0.50 c kirppismaljakon hankkimisesta se onni.

Muitten sisustusbloggaajien haaveita pääset lukemaan Giseldan kokoamasta koontipostauksesta.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihania haaveita! Kyllä sisustaminen on kallista, jos design tuotteita vain ostaa. Harvoin raskin niitä ostaa, vaikka haluaisin! Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisustaminen ei ihan ilmaista ole juu. Itse olen kuitenkin sitä mieltä että hyvä design on kannattava ostos. Siitä saa aina rahansa pois, jos ostos ei osoittaudu mieleiseksi. Toki on kalusteita mitkä kuluu, niinkuin esim sohva ja sitä emme ole halunneet ostaa designina tai sitten siinä pitäisi olla niin hyvä kissanraapimistakuu, että saa uuden tilalle jos vanha menee päreiksi ;D Kiitos samoin sinulle !

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig