tiistai 6. helmikuuta 2018

.Music is my Superpower.


https://www.youtube.com/watch?v=CXI1jg3799c

Click the pic for the album

Olin viime viikonloppuna mieheni kanssa keikalla. Pitkästä, aivan liian pitkästä aikaa. Musiikki on aina ollut minulle tärkeä tapa rentoutua. Itse en musiikkia tee, mutta aktiivisesti kuuntelen. Nyt kun olen ollut päiviä vailla työtä, niin yksi keino saada päivät kulumaan on ollut kollata vanhoja cd- laatikoitani ja löytää sieltä kauan kadoksissa olleita levyjä ja kuunnella niitä. Mikä sen parempaa tekemistä olisikaan, kun nauttia musiikista.

Mutta sitten. 
Alkoi harmittaa. Jossain levyjen kuuntelun lomassa tajusin. Ultramariini on kopioinut Mewin biisin Am I fry? no 2006, ihan tuosta vaan ja se on mennyt minulta aikanaan täysin ohi ja kaikilta muilta siinä sivussa. En voi sietää kopiomista missään muodossa.
Kuunnelkaa nyt vaikka itse. Kumpi keksi kumman ensin. Mewin biisi on ilmestynyt 2003 ja Ultramariinin Me olemme koskettaneet tähtiä 2006. Ei jukoliste. Rikos on vanhentunut jo 12 vuotta sitten ja siitä ei olla kohua saatu aikaiseksi aikanaan. Rikoksen tekijätkin ovat kuitanneet sen vain viheltelmällä ja jatkamalla musiikin tekemistä. Yrittäneet kopioida täydellisiä kitarariffejä ja nyt jäivät kiinni vasta. Ketut. No joo, mutta parhailta kopioidaan. Niinhän se menee.

 

Mutta, päätin reiluna, että tuosta huolimatta fanittelen molempia bändejä edelleen. Tuosta rikollisesta toiminnastaan huolimatta, pysyvät molemmat soittolistoillani. Molempien kaikki levyt kestävät kuuntelun vielä yli kymmenen vuoden jälkeenkin. Ja lisää pukkaa, odotan Ultramariinin paluuta. Mew tekee hittejä vieläkin, vaikka luulin jossain kohtaa bändin kohtapuoliin vajoavan unohduksiin.  Tulevat Tampereelle asti kesällä, ihanaa. Saa tulla kotiin keikalta omaan sänkyyn nukkumaan. Jos jonkun tatuoinnin itseeni joskus olisin halunnutkaan, se olisi ollut tämä. Mutta minä en mitään kuvia nahkaani laita, joten paita jossa tämä kuva oli, on valitettavasti jo roskissa, mutta sydämessäni on aina tämä kuva. Ja Björkin tatska. Ja Dingo.

Onneksi pääsen huomenna taas töihin, onneksi saan päiviini muuta (lue järkevää) tekemistä.


Peace darlings
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig