lauantai 21. heinäkuuta 2018

.Kaikkein rakkain asuntomessutalo - Vihervaara.


Meidän talomme pohja on alunperin muunneltu tästä Kannustalon Vihervaarasta. Rakastuin taloon jo vuonna 2007 Hämeenlinnan asuntomessujen aikaan. Pääsimme käymään siellä uudestaan Kannustalon edustajan kanssa kesällä 2015. 


Pihapiiri on hyvin suunniteltu ja siinä on kauniita yksityiskohtia. Mietimme edelleen mitä itse teemme etupihalla olevalle isolle alueelle, jossa ei tällä hetkellä ole kuin kivituhka. Mahdollisuuksia on, mutta rahaa ei. Se hieman rajoittaa tätä suunnitteluintoa.  Ja yksi pieni mutta on myös, rakennusoikeus on loppu. Kun suunnittelimme tätä kokonaisuutta, niin meiltä unohtui kesäkeittiö suunnitelmasta. Autokatos vie niin ison alan rakennusoikeudesta, että sitä ei enää jäänyt yhtään. Eli vinkkinä muille. Huomioikaa aivan kaikki rakennukset mitä pihaan haluatte rakentaa jo suunnitteluvaiheessa, ettei käy niinkuin meille.


Edelleen minulle ja meille Vihervaara on kaunein Kannustalo. Meille se on muodostunut omaksi kodiksi, omannäköiseksi versioksi kauniista talosta. Kopiota emme halunneet rakentaa. Oma makumme on kuitenkin paljon modernimpi kuin tämän alkuperäisen talon.

Nyt lähden tästä haaveilemasta, ja menen mieheni seuraksi perkaamaan alapihan rinnettä. Sinne on haettu peräkärryllinen kuorikatetta levitettäväksi. Kiveys saatiin melkein valmiiksi tällä viikolla. Lupaan kuvata omaa pihaa heti kun saadaan valmista. Eli ensi viikkoon.

Kaikki kuvat Kannustalo // All pics Kannustalo

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig