tiistai 13. lokakuuta 2015

.Kohta meillä on joulu.


Laitetaan alkuun pari syksyistä fiiliskuvaa. Meidän vuokra-asunnon pihalla kasvaa lumimarja, jossa on todella nätit marjat. Sain niistä syysistukseen vähän höystettä. 

Tontilla ollaan edetty siihen vaiheeseen että valut ja perustukset alkavat olla kohta valmiit. Huomenna tulee vielä kaivuri tekemään viimeiset möyhinnät ja ensi viikon maanantaina tulee talo. Jännittää ihan älyttömästi. Vähän kuin joulua oottaisi. Se tulee meille tänä vuonna aikaisemmin kuin muille.

Kun perustukset on tehty, on talo vasta alkanut konkretisoitua. Aika tiukille ollaan vedetty tämän vaiheet työt. Löysää jää 5 päivää ennen talopaketin tuloa. Jos jonkun vinkin voisi antaa, niin olkaa ajoissa. Toisin kuin me. Meillä meni loppuvaiheen kilpailutus niin tiukille, että nyt on viimeisiä viety todella tiukalla aikataululla. Kaikki kuitenkin tulee ajallaan valmiiksi. Kiitos hyvien urakoitsijoiden ja vastaavan mestarin. Meillä on hyvä porukka, Pirkanmaan paras jengi tekemässä tätä unelmaa meille todeksi. Kiitos kaikille.

Olen tutustunut meidän tuleviin naapureihin ja kivaa porukkaa naapuriin tuntuu tulevan. Myös toinen Kannustalo nousee melkein naapuriin. 

Seuraava postaus taitaa sitten olla tuosta pystytysvaiheesta.


Perustavan valumuotit  


 Sokkeli valmiina ja terassin & autokatoksen puolivalmiit valut.Etuterassia

 Loput kuvat tältä päivältä.

 Kesäkeittiön monttu
 Takapiha

 Kesäkeittiön pohja

Oikea takakulma tontista


The kivet oikeasta alareunasta. Pudotus on melkoinen.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Siinäpä ne perustukset ovat valmiina! Tuttuja kuvia kymmenen vuoden takaa...Ihana asetelma kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittos Jassuntassu ja anteeksi kun en vastannut aiemmin.

      Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig