lauantai 4. huhtikuuta 2020

.Onnistuneita keittiöitä.

Tässä postauksessa on kaksi Etuoveen tällä viikolla myyntiin tullutta asuntoa jossa on mielestäni todella upea keittiö.Tässä keittiössä on onnistuttu yhdistämään värejä hyvin toisiinsa.  Yläkaapittomuus on hienosti toteutettu. Ainoa kaappi joka seinällä "leijuu" ei häiritse kokonaisuutta. Luulen että keittiö on myös melko toimiva, koska laskutilaa on riitävästi ja kaikki on lähellä toisiaan.


Tämä keittiö on mielenkiintoinen ja se vaikuttaa myös toimivalta. Ainoa mitä jään miettimään riittääkö tuo pieni ruokapöytä oikeasti ruokailuun? Tälle perheelle varmasti kyllä.

Tämä asunto on myynnissä täällä.


Tampereen Nekalassa myydään tätä 1945 valmistunutta yksiötä jossa on säästetty vanhaa ja korvattu vanhaa uudella todella onnistuneesti. Edelleen vähän harmittelen oman yksiömme yläkaappien poistamista. Olisimme päässeet todella paljon helpommalla jättämällä ne paikoilleen, mutta ei auta enää harmitella.  Tästä pääset lukemaan yksiön remontista. Juttu valmiista ja juttu
ennen remonttia. 

Tämä on todella kiva keittiö. Minusta on aina kiva että vanhaa säästetään edes osittain. Talon historia saa näkyä, vaihdetaan vain se mikä oikesti on aikansa elänyt.Tämän viimeisen kuvan myötä toivotan kaikille mukavaa viikonloppua.

Kaikki kuvat Etuovi.com
SHARE:

1 kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig